Відкрили кримінальне провадження через подорожчання проїзду в Києві

Читать на русском
За фактом підвищення тарифів на проїзд у Києві відкрили кримінальне провадження. Раніше Київська міська рада відмовилася накласти мораторій.

За фактом підвищення тарифів на проїзд у Києві відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомили в прес-службі Окружного адміністративного суду Києва в четвер, 19 липня, пише «Слово і Діло».

Проїзд у Києві подорожчав до 8 гривень: реакція соцмережПроїзд у столичному комунальному транспорті тепер коштує 8 гривень. Що про це думають у соціальних мережах – в огляді Слова і Діла.

«Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі про встановлення нових тарифів на перевезення пасажирів у міському транспорті: метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері та в міській електричці. Суд призначив справу до розгляду в підготовчому засіданні на 16 серпня», - йдеться в повідомленні.

Раніше Київська міська рада відмовилася накласти мораторій на підвищення тарифів на проїзд у комунальному транспорті до проведення аудиту транспортних комунальних підприємств. У ході засідання було зроблено декілька спроб проголосувати за проект рішення, але голосування жодного разу не набрало мінімально необхідний 61 голос.

Нагадаємо, з 14 липня разова поїздка в метро, тролейбусі, трамваї, автобусі, на фунікулері і міській електричці коштує 8 грн замість 4 грн (5 грн для метро) раніше.

«Слово і Діло» писало, від скількох чашок кави доведеться відмовитися киянам через подорожчання проїзду.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: