На Полтавщині маршрутка з пасажирами врізалася в молоковоз

Читать на русском

На Полтавщині внаслідок ДТП за участю молоковоза та маршрутки травмовані шестеро людей, одна з постраждалих від отриманих травм померла в лікарні.

На Полтавщині внаслідок ДТП за участю молоковоза та маршрутки травмовані шестеро людей, одна з постраждалих від отриманих травм померла в лікарні.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини.

Аварія сталася 24 вересня близько 15:00 на 157-му кілометрі автодороги Київ-Харків поблизу міста Пирятин. Встановлено, що зіткнулися автомобіль МАЗ (молоковоз) та «Мерседес Спрінтер» (маршрутний мікроавтобус сполученням Київ-Суми).

«Унаслідок ДТП 46-річна пасажир маршрутки, мешканка Сум, від отриманих травм померла в лікарні. Водій мікроавтобусу та ще п’ятеро пасажирів – 36-річний та 44-річний чоловіки, дві 37-річні та 20-річна дівчина – отримали травми, нині вони перебувають у медзакладі. Усі жителі міста Сум та Сумської області», – заявили в поліції.

Правоохоронці встановлюють обставини та причини ДТП. За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило тяжкі наслідки).

Нагадаємо, під Києвом зупинили маршрутку з нетверезим водієм.

Через ДТП в Запорізькій області загинули шестеро людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: