ДТП в Запорізькій області: чотири людини загинули, двоє – в лікарні

Читать на русском
У Запорізькій області на трасі Харків-Сімферополь легковий автомобіль зіткнувся з мікроавтобусом, унаслідок чого загинули чотири людини і ще двоє отримали травми.

У Запорізькій області сьогодні вранці, 20 вересня, на трасі Харків-Сімферополь зіткнулися легковий автомобіль та мікроавтобус, унаслідок аварії загинули 4 людини, ще двоє отримали поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у повідомленні облуправління Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, аварія сталася сьогодні, 20 вересня, о п'ятій годині ранку поблизу села Тракторне, де зіткнулися легковий автомобіль Lanos та мікроавтобус Mersedes Vito.

«Унаслідок ДТП у легковику загинуло 4 людей. 37-річного водія та 31-річну пасажирку мікроавтобуса каретою швидкої допомоги госпіталізували до Михайлівської районної лікарні», - йдеться у повідомленні.

У Запорізькій області зіткнулися легковий автомобіль та мікроавтобус, загинули 4 людини

Нагадаємо, вчора у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю 5 автомобілів, в результаті чого постраждав один з водіїв.

Також повідомлялося, що в Миколаєві, на перехресті вулиць Кузнецької та 1-ї Слобідської водій збив 8-річного хлопчика, який переходив дорогу по пішохідному переході, і втік з місця аварії.

Нагадаємо, у Львівській області в ніч на 17 вересня сталася ДТП за участю автобуса, унаслідок чого загинув водій, ще 20 осіб були госпіталізовані.

Також в ніч на понеділок, 17 вересня, на Житомирській трасі в селі Березівка (Київська область) автомобіль Audi A8 врізався у вантажівку Mercedes і загорівся. Попередньо, в момент аварії в Audi знаходилося двоє людей, один з них помер на місці, іншого госпіталізували.

Раніше в Ленінградській області РФ під час ДТП загинули українці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: