Під Києвом зупинили маршрутку з нетверезим водієм: деталі

Читать на русском
За кермом поліцейські виявили водія з ознаками алкогольного сп’яніння. Результат медичного обслідування підтвердив нетверезий стан водія.

Під Києвом поліцейські зупинили маршрутку з водієм, який перебував в нетверезому стані.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області, пише Слово і Діло

В рамках операції «Перевізник» в Чабанах (Київська область) правоохоронці зупинили автомобіль «Мерседес Бенц Спрінтер».

За кермом поліцейські виявили водія з ознаками алкогольного сп’яніння. Результат медичного обслідування підтвердив нетверезий стан водія.

«Водія було знято з маршруту та складено відносно нього протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). В подальшому міру покарання п’яного маршрутника визначить суд», - йдеться в повідомленні.

Омелян розповів, як в Україні посилять контроль за пасажирськими перевезеннямиУ пасажирських автобусах будуть GPS-трекери й тахографи, щоб стежити, скільки водій перебуває за кермом.

Зазначається, що транспортний засіб здійснював перевезення пасажирів з Києва в Боярку. На момент зупинки людей в салоні не було.

Відзначимо, в ексклюзивному інтерв'ю «Слову і Ділу» міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів, як в Україні посилять контроль за пасажирськими перевезеннями.

Повне інтерв'ю Омеляна читайте на порталі «Слово і Діло».

Нагадаємо, протягом двох днів перевірок перевізників, які здійснюють пасажирські перевезення, виявлено 326 порушень, із них 158 – відсутність дозвільних документів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: