Нічна стихія в Києві заблокувала роботу громадського транспорту

Читать на русском
У Києві повалені дерева заблокували виїзд тролейбусів з депо, внаслідок чого низку маршрутів скасовували.

У Києві повалені дерева заблокували виїзд тролейбусів з депо, внаслідок чого низку маршрутів скасовували.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба КМДА, посилаючись на дані КП «Київпастранс».

Падав безжалісно град, била блискавиця. Київ вночі накрила потужна гроза, оприлюднені фото та відеоУ ніч на 16 серпня на Київ обрушилися дощі, град і найпотужніші грози. Стихія в столиці знову набула небачених масштабів.

Так, з 6:15 на вул. Глибочицька, 72, у напрямку вул. Старовокзальної заблоковано рух трамваїв маршруту № 18 через занесення трамвайної колії піском.

Крім того, два дерева, що впали, заблокували із 5:00 виїзд тролейбусів із депо №2 та рух тролейбусів №№ 22, 27, 30, рух тролейбусів № 2 у напрямку метро "Шулявська", тролейбусів №№ 22, 27, 30 до Індустріального шляхопроводу та тролейбусів маршруту № 30 вул. Милославська – ст. «Зеніт». Наразі рух відновлено.

Також із 5:50 на вул. Визволителів, 7, у напрямку Дарницької площі водою залило проїжджу частину, через що заблоковано №№ 29, 50, 50к тролейбусних маршрутів. Рух було відновлено о 6:25.

Нагадаємо, в ніч проти 16 серпня в Києві пройшла сильна злива з грозою, підтоплено Хрещатик і низку інших вулиць столиці.

Синоптики попереджають про те, що в четвер, 16 серпня, у Києві очікується ще одна гроза.

У ДержНС попередили, що у столиці у найближчі три години з утриманням до кінця доби 16 серпня гроза, місцями шквали 24 м/с, подекуди град. По Київській області у найближчі три години гроза, шквали 24 м/с.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: