НАБУ офіційно ще не отримало відповіді САП на підозру Демчині

Читать на русском
У Національному бюро повідомляють, що поки не встановили джерело, звідки перший заступник голови спецслужби дізнався про підозру.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура поки не надала Національному антикорупційному бюро офіційної відповіді щодо проекту підозри першому заступнику голови Служби безпеки України Павлу Демчині.

Про це в коментарі журналісту «Слова і Діла» сказав заступник керівника другого підрозділу детективів головного підрозділу детективів НАБУ Олександр Скомаров.

«Офіційної відповіді зі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо повернення проекту підозри (першому заступнику голови СБУ Демчині – ред.) ми ще не отримали», – зазначив Скомаров.

За його словами, детективи ще не встановили джерело, звідки стався витік інформації про складання підозри Демчині.

«Ми ще не встановили, звідки був витік інформації. Кримінального провадження ми не порушували, оскільки витік інформації суттєво не вплинув на перебіг розслідування», – підкреслив детектив.

Нагадаємо, заступник керівника САП Володимир Кривенко заявив, що проект підозри Демчині повернули до НАБУ. Раніше прокуратура оприлюднила текст підозри першому заступнику голови СБУ. Своєю чергою НАБУ оприлюднило інфографіку в справі Демчини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: