Зведення ООС: поблизу Гнутового окупанти вели вогонь із мінометів

Читать на русском
Бойовики відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях ООС в районі населених пунктів Кримське, Зайцеве, Піски, Мар'їнка, Гнутове, Водяне та Лебединське.

Бойовики 24 вересня відкривали вогонь по силах ООС 8 разів, застосувавши озброєння, заборонене Мінськими угодами.

Про це йдеться у зведенні штабу Операції об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 вересняСитуація на сході країни станом на 24 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Повідомляється, що противник відкривав прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях ООС в районі населених пунктів Кримське, Зайцеве, Піски, Мар'їнка, Гнутове, Водяне та Лебединське.

У ООС зазначають, що поблизу Гнутового окупанти вели вогонь із мінометів 82-го калібру.

«У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника, змушуючи його припинити обстріл», - йдеться в зведенні.

Втрат серед українських військовослужбовців протягом поточної доби не допущено.

Як повідомлялося, 23 вересня бойовики відкривали вогонь по силах ООС 17 разів. В ході бойового зіткнення один військовослужбовець ООС був поранений.

Раніше, Служба безпеки України оприлюднила перехоплені розмови представників влади так званої «ДНР», в яких вони обговорюють зміни у «владній структурі» псевдоформування та погодження цих дій із помічником президента Росії Владиславом Сурковим.

Нагадаємо, після ліквідації Захарченка в Москві з'явився екс-очільник «ЛНР» Плотницький.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: