На виїзді з Полтави мітингувальники перекрили трасу

Читать на русском
Біля місця блокування утворилися затори із десятків машин, переважно вантажівок. Частина водіїв об'їжджає перекриття по бічних вулицях.

На виїзді з Полтави вранці в середу, 19 вересня, власники автомобілів на єврономерах перекрили трасу Київ-Харків із вимогою відремонтувати дорогу.

«Євробляхи» та смертність на дорогах: чому водії нехтують ПДРУ центрі столиці зіткнулися відразу три автомобілі, внаслідок чого один із них загорівся, а напередодні в Києві аварія сталася вже за участю авто на єврономерах. Про ДТП за участю євроблях та порушення ПДР міркували експерти.

Про це пише сайт міста Полтави, передає «Слово і Діло».

Водії оголосили свою акцію безстроковою. Учасники акції протесту обіцяють обмежувати рух до тих пір, поки їх не почують.

«Акція безстрокова. Поки не доб'ємося, щоб до нас приїхали представники влади і не сказали - коли це буде робитися! Щоб виганяли техніку і вже робили!», - сказав громадський активіст Ігор Панченко.

Біля місця блокування утворилися затори із десятків машин, переважно вантажівок. Частина водіїв об'їжджає перекриття по бічних вулицях. На місці блокування дороги чергують декілька екіпажів патрульної поліції.

Нагадаємо, в Києві біля стін уряду 19 вересня проходить мітинг водіїв автомобілів із іноземною реєстрацією.

Раніше в Кабміні оцінили втрати від закону про «евробляхи».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: