МАУ анонсувала запуск нових маршрутів в Європу і Туреччину

Читать на русском
Українська авіакомпанія Міжнародні авіалінії України (МАУ) анонсувала відкриття трьох нових маршрутів з Києва у 2019 році.

Українська авіакомпанія Міжнародні авіалінії України (МАУ) анонсувала відкриття трьох нових маршрутів з Києва у 2019 році.

Як пише «Слово і Діло», про це пише галузеве видання avianews.com.

МАУ збільшить плату за друк посадкового талонаМіжнародні авіалінії України повідомили про підвищення з 15 червня розміру збору за роздруківку посадкового талона в аеропорту з €10 до €15.

Так, з 31 березня наступного року авіаперевізник має намір запустити рейси Київ-Софія і Київ-Бухарест, а з 15 червня 2019 року – почати літати з Києва до турецького міста Ізмір.

Рейси до Софії і Бухаресту будуть виконуватися щодня. На лінії в столицю Болгарії МАУ має намір задіяти регіональні літаки Embraer 145, а на маршруті в Бухарест - Boeing 737-800.

Зараз польоти на обох напрямках виконує Роза Вітрів, а МАУ виступає в ролі маркетингового перевізника. Продаж квитків на рейси Київ-Софія і Київ-Бухарест Рози Вітрів ведеться до кінця березня 2019 року, що може свідчити про можливе припинення польотів після того, як на маршрути вийде МАУ.

Крім відкриття нових напрямків в період літньої навігації 2019 року МАУ має намір збільшити частоту польотів між Києвом і Будапештом з одного до двох рейсів в день, а також посилити свою присутність в Дніпрі, почавши виконувати в Київ замість одного - три щоденні рейси.

Вартість квитків в усіх напрямках стартує від 600 грн в один бік.

Раніше повідомлялося, що МАУ вирішила відкрити нові авіарейси в Азію та на Кариби.

Також МАУ змінить рейси в Бангкок на зимовий період.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: