У Херсоні катер протаранив судно «Механік Погодін»

Читать на русском
За попередньою версією, власник човна знаходився в стані алкогольного сп'яніння і, не відразу помітивши в темряві перешкоду, не встиг зреагувати.

У неділю, 16 вересня, близько 20:00 катер місцевого жителя протаранив російське судно «Механік Погодін», пришвартоване у Нафтогавані в Херсоні.

Про це повідомляє місцеве видання «Новий день», пише «Слово і Діло».

«Моторний човен з символічною для даного випадку назвою «Крим» ввечері врізалася в борт «Механіка Погодіна». Борт із міцного металу пошкоджений не був, а човен відкинуло на бетонний причал, і досить сильно пом'яло. Проте, його 38-річний власник вижив, але з проломленою головою, рваною раною на потилиці і численними синцями по всьому тілу. З місця аварії його перевезли до обласної клінічної лікарні», - повідомляє видання.

Причини аварії на даний момент розслідуються. За попередньою версією, власник човна знаходився в стані алкогольного сп'яніння і, не відразу помітивши в темряві перешкоду, не встиг зреагувати.

Нагадаємо, 10 серпня в Херсонський порт зайшло судно російської компанії, яка знаходиться під санкціями Ради національної безпеки і оборони України. На борту танкера перебувають 12 російських моряків. У той же день актив компанії, а саме судно «Механік Погодін», було заблоковано на три роки в порту міста Херсон.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: