Порядок денний Ради: підвищення штрафів та перейменування сіл

Читать на русском
Робочий день мають намір почати з затвердження порядку денного дев'ятої сесії Ради. Потім - ряд питань у другому читанні.

Верховна Рада у вівторок, 18 вересня, планує підвищити соцзахист репресованих за часів Другої світової війни та перейменувати ряд сіл.

Погоджувальна рада: за що фракції і групи готові голосувати 18-21 вересняВерховна Рада на цьому тижні розгляне оновлення ЦВК, зміни в Конституцію і послухає виступ президента Петра Порошенка.

Про це свідчить план роботи ВРУ на 18 вересня, опублікований на сайті парламенту, пише «Слово і Діло».

Робочий день мають намір почати з затвердження порядку денного дев'ятої сесії Ради. Потім - ряд питань у другому читанні. Зокрема, парламентарі визначаться із забезпеченням прозорості у видобувних галузях, а також із встановленням особливих тарифів на доставку вітчизняної преси за передплатою жителям Донецької і Луганської областей.

У першому читанні розглянуть проект про підвищення штрафів за непристебнутий ремінь безпеки в машині. План роботи включає декілька проектів рішень щодо перейменування сіл Івано-Франківської, Черкаської та Київської областях, а також ряд питань у сфері охорони здоров'я.

Раніше стало відомо, коли Рада перейде до розгляду складу ЦВК.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: