Підозрювані в отруєнні Скрипалів мали спільників

Читать на русском
Британські слідчі розшукують двох ймовірних спільників Руслана Боширова і Олександра Петрова, яких підозрюють в отруєнні Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері.

Британські слідчі розшукують двох ймовірних спільників Руслана Боширова і Олександра Петрова, яких підозрюють в отруєнні Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомляє видання The Sunday Mirror з посиланням на джерело в британському уряді.

ЗМІ дізналися про розваги Боширова та Петрова перед отруєнням СкрипаляПередбачувані співробітники російських спецслужб Руслан Боширов і Олександр Петров провели «гучну» ніч в Лондоні перед отруєнням колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері.

Повідомляється, що один зі спільників підозрюваних, якого в статті називають «доктор Новачок», є лікарем, і його завданнями було не допустити зараження отрутою виконавців замаху, а також надати їм допомогу, якщо це все-таки станеться.

«Це дозволило б уникнути долучення до справи поліції або британських лікарів», - зазначили у виданні.

За словами співрозмовника видання, ймовірно, після реєстрації в готелі City Stay Hotel в Лондоні Боширов і Петров зустрічалися з «доктором Новачком» і ще одним помічником, який працює в російському посольстві. Після цього вони сіли на поїзд до Солсбері.

Як зазначили у виданні, раніше інші джерела повідомили, що британській поліції відомі дані їхніх справжніх документів, оскільки камери відеоспостереження оснащені програмою, що дозволяє порівнювати обличчя людей з фото з паспортної бази.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіяни, яких звинувачують в отруєнні Сергія і Юлії Скрипаль у Солсбері, причетні до спецслужб.

Крім того, раніше повідомлялося, що у Великобританії поліція оприлюднила серію фотографій з камер відеоспостереження з двома росіянами, яких звинувачують в отруєнні Сергія і Юлії Скрипаль в Солсбері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: