Смертельна ДТП під Києвом: автомобіль згорів дотла

Читать на русском
У результаті аварії Audi згоріла дотла. На місці ДТП працювали співробітники патрульної поліції, медики, пожежники і слідчо-оперативна група.

У ніч на понеділок, 17 вересня, на Житомирській трасі в селі Березівка ​​(Київська область) автомобіль Audi A8 врізався у вантажівку Mercedes і загорівся.

Про це повідомляє Інформатор, пише «Слово і Діло».

Попередньо, у момент аварії в Audi знаходилося дві людини, одна з них померла на місці, другу госпіталізували.

«У момент зіткнення чоловік 45-50 років вилетів із автомобіля на дорогу. Від отриманих травм він помер на місці. Другий чоловік, який був у автомобілі, вийшов через двері водія після аварії. Попередньо, загиблий був за кермом легковика і віз свого племінника додому. Пасажир тільки прилетів з-за кордону», - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, обидва автомобілі рухалися в бік Житомира. Проїжджаючи село Березівка, вантажівка рухалася в середній смузі, а Audi - по крайній лівій. В ході руху, з невідомих причин Audi взяла правіше і врізалася в Mercedes. Після удару легковик відкинуло у відбійник і він загорілася.

У результаті аварії Audi згоріла дотла. На місці ДТП працювали співробітники патрульної поліції, медики, пожежники і слідчо-оперативна група.

Раніше в мережі з'явилося відео смертельної ДТП в Одесі.

Також нагадаємо, прокуратура завершила досудове розслідування жахливої ДТП в Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: