ГПУ розслідує понад мільйон справ – Луценко

Читать на русском
За його словами, в прокуратурі ніколи не працювало 90 тисяч прокурорів. Він уточнив, що в ГПУ працює 10 тисяч працівників, з них - 8 у районах, областях.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що працівники Генеральної прокуратури розслідують 1,2 млн кримінальних проваджень.

Про це він повідомив на конференції YES, передає Слово і Діло.

За його словами, в прокуратурі ніколи не працювало 90 тисяч прокурорів.

Він уточнив, що в ГПУ працює 10 тисяч працівників, з них - 8 у районах, областях.

«Тому про грандіозну кількість не йдеться. Знаєте, скільки кримінальних проваджень, які обслуговують прокурори: 1 мільйон 200 тисяч», - повідомив Луценко.

Голова ГПУ підкреслив, що крім корупційних злочинів в Україні відбувається і хвиля інших злочинів.

«Тут ми говоримо про корупцію, але давайте поговоримо про хвилі вбивств, крадіжок, грабежів, торгівлі зброєю і людьми. Це все теж на плечах 10 тисяч», - додав він.

Нагадаємо, 4 вересня редакція програми антикорупційних розслідувань «Схеми» заявила, що Генпрокуратура отримала доступ до інформації телефону головного редактора програми Наталії Седлецької.

Генеральний прокурор Юрій Луценко заперечує прослуховування телефону головного редактора програми «Схеми» Наталії Седлецької та інших журналістів.

Раніше стало відомо, що Луценко запрошував Седлецьку на закриту зустріч.

Нагадаємо, також Луценко заявив, що при будь-якому результаті виборів він має намір підготуватися і перейти в українську політику.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: