Отруєння в Солсбері: ще один доказ роботи Петрова на РФ

Читать на русском
Керрол написав в Twitter, що співрозмовник кинув слухавку після запитання, чи працював Олександр Петров у відомстві.

Журналіст Патрік Рівел із ABC News та його колега Олівер Керрол з Independent подзвонили за номером телефону із документів Федеральної міграційної служби Росії на Олександра Петрова, якого підозрюють у замаху на колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію в британському Солсбері.

Кореспондентам відповіли, що це номер Міністерства оборони РФ, передає Слово і Діло.

Керрол написав в Twitter, що співрозмовник кинув слухавку після запитання, чи працював Олександр Петров у відомстві.

Олівер Керрол: «Тільки що подзвонив по цьому самому номеру - людина на тому кінці лінії підтвердила, що це номер приймальні Міноборони. Чи працював у них Петров? - поклав слухавку».

Патрік Рівел: «Я зателефонував за номером телефону..., який Нова газета називає номером Міноборони. Людина, котра відповіла мені о третій годині ночі, підтвердила, що я потрапив в міністерство».

Раніше Команда незалежних розслідувачів The Bellingcat спільно з російським виданням The Insider знайшли ряд підтверджень, що підозрювані в отруєнні Скрипалів Олександр Петров і Руслан Боширов є співробітниками російських спецслужб.

Після прес-секретар Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова прокоментувала розслідування Bellingcat щодо паспортів Руслана Бошпирова і Олександра Петрова, підозрюваних в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів]}.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: