Геращенко розповів, хто вбив ветерана АТО Олешка

Читать на русском
Вбивцею ветерана АТО Віталія Олешка є колишній снайпер батальйону Торнадо, який також брав участь у бойових діях на Донбасі.

Народний депутат, член колегії МВС України Антон Геращенко заявив, що вбивцею ветерана АТО Віталія Олешка є колишній снайпер батальйону «Торнадо».

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав у ефірі телеканалу «112 Україна», відповідаючи на запитання ведучого.

«На жаль, дуже багато хто з тих хлопців, які пішли захищати Україну, повернувшись, не знайшли собі місця нормальної роботи або не захотіли робити цього. Вони пішли працювати на служіння різноманітним кримінальним угрупуванням. Це не перший такий випадок і, на жаль, думаю, не останній», – зазначив Геращенко.

Він також додав, що ще четверо затриманих разом із кілером є його спільниками, спортсменами з Дніпра та області.

На запитання, чи визнали вони свою провину, Геращенко розповів: «Вони поки мовчать, сподіваються, я так розумію, що замовники будуть їх виручати».

За його словами, вбивство Олешка було замовним. Тепер слідство має з'ясувати, хто є замовником.

Нагадаємо, 31 липня в Бердянську Запорізької області невідомий застрелив добровольця батальйону «Донбас», кавалера ордена «За мужність» 3-го ступеня Віталія Олешка з позивним «Сармат». За цим фактом порушене кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

За деякий час у місті Василівці Запорізької області правоохоронці зупинили автомобіль підозрюваних у вбивстві.

Цю інформацію підтвердив член колегії МВС України Антон Геращенко. За словами Геращенка, після вбивства Олешка підозрювані змінили машину, але це не допомогло їм втекти.

За даними поліції, були затримані п'ятеро підозрюваних у вбивстві.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: