Протестувальники перекрили дорогу на Чернівці

Читать на русском
На місці перекриття утворився величезний затор. Там зараз присутні представники сільських рад Вижницького, Путильського та Косівського районів.

Мешканці кількох сіл Косівського району Івано-Франківської та Вижницького й Путильського районів Чернівецької областей перекрили дорогу в селі Великий Рожин із вимогою її відремонтувати.

Про це у вівторок, 11 вересня, пише «Укрінформ» ыз посиланням на сільську раду Підзахаричів Путильського району, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що близько сотні людей ходять пішохідним переходом і не пропускають ані автомобілі, ані автобуси.

«Щоб дістатися з Путили до Чернівців, людям доводиться пересідати з одного автобуса на інший», – розповіла сільська голова Аріна Андрюк.

На місці перекриття утворився величезний затор. Там зараз присутні представники сільських рад Вижницького, Путильського та Косівського районів. За словами протестувальників, дорога в жахливому стані. Якщо не буде вжито заходів, завтра вони перекриють дорогу в Путилі.

У Службі автомобільних доріг протестувальникам пояснили, що ремонтні роботи призупинені через відсутність фінансування.

Нагадаємо, 10 вересня в Харківській області блокували роботу пункту пропуску на кордоні.

Також відзначимо, 7 серпня біля села Нерубайське під Одесою місцеві жителі перекрили дорогу для проїзду фур, через що утворився затор.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: