Через ДТП в Одесі місцеві жителі перекрили дорогу

Читать на русском
Зранку люди перекрили рух на дорозі в Одесі, де в суботу під колесами автомобіля загинула маленька дівчинка.

У понеділок, 4 червня, зранку понад півсотні людей перекрили рух на ділянці дороги на околиці Одеси, де в суботу під колесами автомобіля загинула маленька дівчинка.

Про це повідомляє ТСН.Ранок, пише «Слово і Діло».

Їдь помаленьку – доженеш і стареньку: найнебезпечніші автотраси в УкраїніАналітики Слова і Діла з'ясували, які автомобільні траси вважаються найнебезпечнішими в Україні.

Люди перекрили дорогу о сьомій ранку, саме у цей час тут найбільш жвавий рух. Учасники акції переходять дорогу туди-сюди і скандують: «Світлофор!». Машини розвертаються і їдуть в об’їзд. Заторів на дорозі немає.

Зазначається, що на даному нерегульованому пішохідному переході встановлений лише попереджувальний світлофор, на якому миготять два жовтих сигнали. Проте більшість водіїв його ігнорують. Зебра на дорозі практично непомітна.

За словами місцевих жителів, вони зверталися до різних інстанцій з проханням встановити звичайний світлофор, але безрезультатно.

Подібні акції протесту активісти обіцяють проводить щотижня, аж доки чиновники їх не почують та не виконають їхні вимоги. Кажуть, за останній рік на цьому місці під колесами автівок загинули четверо людей і ще кілька були травмовані.

Нагадаємо, 2 червня о 19:15 на Тираспольському шосе автомобіль Toyota скоїв наїзд на пішоходів. Внаслідок ДТП загинула дитина 2015 року народження. Жінка з закритою черепно-мозковою травмою у комі була госпіталізована до лікарні.

Раніше стало відомо, що головна підозрювана в смертельній ДТП в Харкові Олена Зайцева заявила, що визнає свою провину, просить вибачення й готова нести відповідальність.

Також з'ясувалися подробиці ДТП з нібито кортежем Порошенка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: