Протести в РФ: оприлюднили поіменні списки затриманих у всіх містах

Читать на русском
У Росії кількість затриманих на акціях протесту проти підвищення пенсійного віку зросла до 1 тисячі. Найбільше людей поліція затримала в Санкт-Петербурзі.

У Росії збільшилася кількість затриманих протестувальників. У 38 містах 9 вересня, в день виборів в усіх регіонах федерації, затримали 1018 людей, які вийшли на акції протесту проти підвищення пенсійного віку. На протести людей раніше скликав опозиціонер Олексій Навальний.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Громадське».

У РФ на мітингах вимагають відставки Путіна. Коли відбудеться російський бунт?У низці російських міст два дні проходять мітинги проти підвищення пенсійного віку. На вулиці вийшли понад 6 тисяч осіб.

Про понад тисячу затриманих стало відомо о 4 ранку 10 вересня. Найбільше протестувальників поліція затримала в Санкт-Петербурзі - там до відділків повезли понад 452 людини. Понад 180 людей були затримані в Єкатеринбурзі.

На третьому за кількістю місці - Краснодар. У Москві на акціях затримали 43 людини.

Також «ОВД-Инфо», оприлюднило поіменні списки затриманих в усіх містах.

Нагадаємо, у містах Росії проходили акції протесту проти підвищення пенсійного віку.

Демонстрації відбувалися в неділю, 9 вересня, тобто в єдиний день голосування, коли в РФ обирають губернаторів, мерів та депутатів різних рівнів.

Згідно з даними ЗМІ, серед затриманих були навіть діти.

Раніше в Росії на акціях протесту «Він нам не цар», приурочених до інавгурації президента Володимира Путіна, в суботу, 5 травня, затримали понад 250 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: