Нардеп із «Самопомочі» заявив про складання повноважень

Читать на русском
Народний депутат України від об’єднання Самопоміч Андрій Журжій подав заяву про складення депутатських повноважень.

Народний депутат України від об’єднання «Самопоміч», перший заступник голови парламентського комітету з питань податкової та митної політики Андрій Журжій подав заяву про складення депутатських повноважень.

У своїй заяві Журжій написав, що в умовах відкату та зупинення реформ напередодні виборів в парламенті неможливе ефективне виконання депутатських обов’язків, пише «Слово і Діло».

За його словами, Верховна Рада зупинила проведення реформ податкової та митниці, запровадження податку на виведений капітал, ліквідацію ЄСВ, податкової поліції та економічних підрозділів СБУ.

Нагадаємо, що за даними Комітету виборців України, Андрій Журжій пропустив усі голосування липня у Верховній Раді.

Андрій Журжій пройшов до Верховної Ради у 2014 році за списком «Самопомочі». З 2005 до 2014 року очолював юридичний департамент групи компаній Fozzy Group.

Андрій Журжій задекларував 14,6 млн гривень доходів за 2017 рік, з яких лише 247 тис. гривень - депутатська зарплата, решта - дохід від відчуження цінних паперів і корпоративних прав, автомобіля і нерухомості.

Журжій є кінцевим бенефіціаром 15 компаній. У його власності є два будинки у Києві, дві земельні ділянки та автомобіль Lexus LX 750 2011 року випуску.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла» Андрій Журжій дав 41 обіцянку, з яких 19 виконав, а 9 провалив. Рівень його відповідальності 46%.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: