Зведення ООС: обстріл житлового сектора Красногорівки та пожежа

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська обстріляли з великокаліберних кулеметів житловий сектор населеного пункту Красногорівка, виникла пожежа.

Попри дію «шкільного» перемир'я, бойовки щодня збільшують кількість обстрілів, минулої доби 31 раз відкривали вогонь по позиціях ОС - 1 український військовий загинув, ще 3 отримали поранення. Від початку поточної доби зафіксовано 4 обстріли, втртат серед сил ООС немає.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 6 вересня.

Карта ООС: ситуація на сході України на 5 вересняСитуація на сході країни станом на 5 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Сизе, Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Золоте, Шуми, Новгородське, Опитне, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкине», - наголосили у штабі.

«Також російсько-окупаційні війська цинічно обстріляли з великокаліберних кулеметів житловий сектор населеного пункту Красногорівка, в результаті чого виникла пожежа та був пошкоджений житловий будинок. Силами військовослужбовців та підрозділу ДСНС України, залученого до складу Об'єднаних сил, пожежу було локалізовано», - йдеться у звіті.

Під час бойових дій протягом минулої доби 1 військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще 3 отримали поранення.

За даними розвідки, минулої доби 2 бойовиків було знищено, ще 5 поранено.

«Від початку поточної доби противник 4 рази обстріляв позиції наших військ. На Донецькому напрямку - з гранатометів та стрілецької зброї в районі Мар'їнки, на Маріупольському напрямку - з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу населених пунктів Чермалик та Водяне. Втрат серед наших оборонців немає», - підкреслили у прес-центр.

Раныше стало відомо, коли КПВВ «Станиця Луганська» відновить роботу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: