У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
За даними розвідки, двоє окупантів були знищені і ще четверо - поранені. Відзначено, що ситуація в районі проведення операції залишається під контролем Об'єднаних сил.

Протягом доби неділі, 2 вересня, на Донбасі бойовики 3 рази порушили режим припинення вогню. Озброєння, заборонене мінськими домовленостями, не застосовувалося.

Карта ООС: ситуація на сході України на 2 вересняСитуація на сході країни станом на 2 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У результаті обстрілу 5 військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил у Facebook, пише «Слово і Діло».

«Грубо нехтуючи умовами «шкільного» перемир'я, противник відкривав прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по захисникам населених пунктів Кам'янка і Південне. Внаслідок обстрілу зі станкових автоматичних гранатометів, на жаль, п'ятеро військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення», - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, двоє окупантів були знищені і ще четверо - поранені. Відзначено, що ситуація в районі проведення операції залишається під контролем Об'єднаних сил.

Раніше спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співпраці в Європі під час патрулювання біля окупованого селища Роза поблизу Маріуполя Донецької області втратили зв'язок зі своїм безпілотником.

Нагадаємо, ООН відправила на Донбас понад 100 тонн гуманітарної допомоги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: