В «Укрзалізниці» розповіли, скільки пасажирів перевезли за літо

Читать на русском
В цілому, в період літніх перевезень компанія призначила 22 додаткових поїзда і 10 поїздам збільшила періодичність курсування.

У літній період поїзда «Укрзалізниці» далекого прямування, а також регіональні поїзди перевезли по території України 13,4 млн пасажирів, що на 3,2% більше, ніж у торішній літній сезон.

Про це повідомили в компанії, передає «Слово і Діло».

«Цього літа ми перевезли майже на півмільйона пасажирів більше, ніж влітку 2017 року, це на 5,2 тис. пасажирів більше щодня», - розповів керівник Укрзалізниці Євген Кравцов.

За його словами, компанія підвищила ефективність використання рухомого складу, а саме - призначила додаткові поїзди в загальному обороті з цілорічними без задіяння додаткових складів. Крім того, використовувалися вагони-трансформери, завдяки чому зменшилися простої в пунктах формування та обороту складів.

Також наголошується, що парк пасажирських вагонів у даний літній сезон скоротився на 7% до 2,9 тис. од. у порівнянні з торішнім сезоном. В цілому, в період літніх перевезень компанія призначила 22 додаткових поїзда і 10 поїздам збільшила періодичність курсування.

«Завдяки цьому в середньому на добу ми пропонували своїм пасажирам 140 тис. місць, при цьому населеність поїздів становила понад 93%», - додав Кравцов.

Раніше Кравцов повідомив, що транзитні перевезення між Росією і Україною з 2012 року зменшились більш ніж у 5 разів.

Також нагадаємо, «Укрзалізниця» відновила продаж квитків у львівському напрямку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: