«Укрзалізниця» відновила продаж квитків у львівському напрямку

Читать на русском
Укрзалізниця» завершила коригування графіку руху поїздів на львівському напрямі, продаж квитків на другу половину вересня вже відновлено.

«Укрзалізниця» відновила продаж квитків на потяги львівського напрямку.

Про це повідомила прес-служба перевізника, пише «Слово і Діло».

«Укрзалізниця» завершила коригування графіку руху поїздів на львівському напрямі, продаж квитків на другу половину вересня вже відновлено. У цей період ряд поїздів курсуватиме за зміненим маршрутом і розкладом», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що раніше «Укрзалізниця» припинила продаж квитків на поїзди,котрі прямували в західному напрямку через планові ремонти інфраструктури із 10 по 30 вересня 2018 року на ділянці Жмеринка - Гречани.

Також «Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на так званий поїзд «чотирьох столиць». З Києва він відправлятиметься о 14:07 і прибуватиме до Риги на наступний день о 9:05, а назад буде відправлятися о 11:10 і прибуватиме до Києва о 6:42.

Відзначимо, в 2018 році «Укрзалізниця» використовує для здійснення ремонтно-колійних робіт більш ніж 2,933 мільярда гривень. Як уточнюється, це на 15% більше, ніж у минулому році. Також залізничники нагадують, що до цієї суми варто додати ще 2 млрд грн, передбачені на планові ремонти основних засобів.

Як кажуть в УЗ реалізація робіт, на які передбачені ці кошти, дозволить гарантувати надійність колій на найважливіших напрямках на найближчі 15-20 років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: