Стало відомо, хто очолив передвиборчий штаб Гриценка - ЗМІ

Читать на русском
За результатами домовленостей Віктор Балога став головою виборчого штабу кандидата на посаду президента України Анатолія Гриценка.

Голова «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко, народний депутат і лідер партії «Народний контроль» Дмитро Добродомов і лідер партії «Єдиний центр» Віктор Балога ухвалили принципове рішення про політичну співпрацю в межах загальної політичної платформи «Народна довіра» й розподілили обов'язки в межах підготовки до участі в президентських виборах.

Вибори-2019: яка ймовірність реваншу колишніх «регіоналів»?До президентських виборів залишається менш ніж рік. Про ймовірність реваншу екс-регіоналів міркували експерти.

Про це «112 Україна» повідомили відразу декілька поінформованих джерел, повідомляє «Слово і Діло».

За результатами домовленостей Віктор Балога став головою виборчого штабу кандидата на посаду президента України Анатолія Гриценка, а Дмитро Добродомов замкнув на собі керівництво виборчою кампанією, включаючи підготовку програми, медійне наповнення та загальну ідеологію проекту.

Раніше стало відомо, що передвиборчий штаб президента Петра Порошенка очолить перший заступник глави Адміністрації президента Віталій Ковальчук.

Також нагадаємо, лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявила про намір брати участь у виборах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: