З'ясувалося, коли запрацює аеропорт «Миколаїв»

Читать на русском
Липовенко зазначив, що аеропорт зможе запрацювати через 2-3 місяці. За його словами, також для роботи аеропорту необхідно поліпшити авіаційну безпеку.

Міжнародний аеропорт «Миколаїв» почне обслуговування авіаперевезення вже в листопаді-грудні цього року.

Про це повідомив президент Асоціації аеропортів України Петро Липовенко, передають «Українські новини», пише «Слово і Діло».

«Рік тому ми тут були і бачили, як проходила реконструкція злітно-посадкової смуги, як працювали на смузі і на пероні. У терміналі не було вигляду й технологій, а через рік ми побачили, що тут все зроблено й аеропорт «Миколаїв» готовий до обслуговування повітряних перевезень», – сказав він.

Липовенко зазначив, що аеропорт зможе запрацювати через 2-3 місяці. За його словами, також для роботи аеропорту необхідно поліпшити авіаційну безпеку.

Наразі аеропорт «Миколаїв» не обслуговує регулярні польоти. Останній авіарейс був здійснений навесні 2013 року. У 2016 році аеропорт відключили від енергопостачання через борги.

Нагадаємо, що в серпні 2017 року в аеропорту «Миколаїв» заявили про відновлення роботи до кінця року. В листопаді міжнародний аеропорт «Миколаїв» отримав дозвіл на виконання польотів. У травні цього року аеропорт отримав сертифікат на прийом вантажних літаків.

Також відзначимо, Wizz Air зацікавлений польотами до херсонського аеропорту.

Раніше Ryanair назвав дату початку польотів з України до Берліна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: