МАУ повідомила про відкриття нових авіарейсів

Читать на русском
Український авіаперевізник МАУ у 2018 році має намір відкрити рейси за 6 новими напрямками з міжнародного аеропорту Бориспіль.

Український авіаперевізник МАУ у 2018 році має намір відкрити рейси за 6 новими напрямками з міжнародного аеропорту Бориспіль.

Про це повідомив голова наглядової ради МАУ Арон Майберг, передає «Слово і Діло» з посиланням на Українські Новини.

За його словами, у 2018 році відкриють авіарейси у Вінницю, Копенгаген, Каїр, Делі, Торонто та Санья.

Майберг також додав, що у 2019 році МАУ планує відкрити рейси в Миколаїв, Гамбург, Лісабон, Неаполь, Осло, Гомель, Ашхабад, Ташкент, Ізмір та Шанхай.

«Ізмір ми хотіли відкрити у 2018 році, але нам не вдалося отримати дозвіл», - пояснив він.

Крім того, у 2020 році авіакомпанія планує відкрити рейси в Ужгород, Дублін, Манчестер, Болонью, Гданськ, Бішкек, Кувейт, Майямі, Гуанчжоу.

У 2021 році МАУ хоче запустити авіарейси за чотирма напрямками - Загреб, Варна, Таллінн, Сеул, у 2022 році планує відкрити ще шість міжнародних рейсів - у Белград, Братиславу, Бейрут, Шираз, Аддіс-Абеби і Чикаго.

Омелян vs. МАУ: чому міністр подав позов проти авіаперевізникаМіністр підкреслив, що вважає маніпуляції з боку МАУ непорядними і не мають ніякого відношення до чесної конкуренції.

Нагадаємо, що недавно авіакомпанія анонсувала відкриття нового міжнародного авіарейсу Харків - Мілан (Бергамо, Італія) з 27 квітня 2018 року.

А міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив подробиці переговорів між Україною та ірландським авіаперевізником Ryanair.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: