В аеропорту «Київ» знову застрягли туристи

Читать на русском
Українські туристи мали вилетіти до Єгипту о третій ранку, але через поломку літака стався збій у перельотах.

В аеропорту «Київ» застрягли туристи, які мали летіти до Єгипту.

Як повідомив у Facebook увечері 26 серпня один із пасажирів рейсу Олег Мельник, ланцюжок збоїв у перельотах викликала поломка літака, пише «Слово і Діло».

За його інформацією, літак авіакомпанії Anda Air мав вилетіти з Туреччини до Києва вдень у неділю. У Києві літак мав забрати пасажирів і відправитися до Єгипту. Але в Антальї в лайнера сталася поломка й рейс перенесли на 27 серпня.

Зараз туристи з Туреччини благополучно прибули до Києва, але несправність у літаку викликала цілий ланцюжок збоїв у розкладі: рейс із Києва до Єгипту, призначений на третю годину ранку 27 серпня, був відкладений.

«Joinup собі не зраджує. Прямо зараз у Києві чекаємо вже третю годину рейс, який мав відправитися до Єгипту ще о 3 ранку. Але будемо сподіватися, що вийде полетіти в прийнятні терміни», – написав пізніше Мельник у коментарі до свого поста.

Напередодні ввечері стало відомо, що з аеропорту Анталії понад дев'ять годин не могли вилетіти українські туристи, пасажири рейсу до Києва SSV 2162 авіакомпанії ANDA Air.

Раніше понад 200 туристів з України застрягли в єгипетському курортному місті Хургада.

Також дві доби українські туристи не могли вилетіти з італійського Ріміні до Одеси.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: