У столиці в підземному переході вбили чоловіка

Читать на русском
Особу загиблого на даний час не встановлено, оскільки ніяких документів на місці не було. Попередньо, чоловікові 25-30 років.

У Києві в підземному переході на проспекті Лобановського знайдено чоловіка з ножовими пораненнями. Правоохоронці розшукують причетних до вбивства.

Про це повідомляє прес-служба поліції, пише «Слово і Діло».

«У 3:44 до чергової частини Голосіївського району надійшло повідомлення про виявлення чоловіка з ножовим пораненням у підземному переході на проспекті Лобановського. На місце події виїхали патрульні, слідчо-оперативна група і кінологи», - йдеться в повідомленні.

Особу загиблого на даний час не встановлено, оскільки ніяких документів на місці не було. Попередньо, чоловікові 25-30 років. Він був одягнений в темні джинси і синю спортивну кофту з сірим верхом.

На даний момент співробітники поліції розшукують причетних до злочину осіб, вони опитали свідків і переглянули записи із камер відеоспостереження.

«У результаті до управління поліції доставили декількох осіб для проведення слідчих дій та встановлення їхньої можливої ​​причетності до смертельного поранення чоловіка», - додали в повідомленні.

За даним фактом слідчі почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 («Умисне вбивство») Кримінального кодексу України. За вчинення такого злочину передбачено до 15 років позбавлення волі.

Раніше з'ясувалися подробиці самогубства строковика в «Десні».

Також нагадаємо стали відомі подробиці вбивства чиновника в Сумах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: