З'ясувалися подробиці самогубства строковика в «Десні»

Читать на русском
Тіло солдата з вогнепальним пораненням голови виявили увечері 7 серпня під час несення вартової служби на об'єднаних складах озброєння та військової частини.

Військова прокуратура Центрального регіону відкрила провадження за фактом самогубства солдата строкової військової служби в навчальному центрі ЗСУ «Десна».

Сумна статистика: бойові та небойові втрати в ЗСУ за час АТОЗа час проведення антитерористичної операції Збройні сили України втратили майже 4 тисячі чоловік, 1,6 тисячі з яких – не на полі бою.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

Тіло солдата з вогнепальним пораненням голови виявили ввечері 7 серпня під час несення вартової служби на об'єднаних складах озброєння та військової частини.

Під час проведення огляду місця також знайшли передсмертну записку, в якій солдат вказує про добровільний намір піти з життя. Загиблому був 21 рік.

Як повідомлялося раніше, найпоширенішими злочинами, що здійснюються українськими військовими, є самовільне залишення військової служби та дезертирство.

Також відзначимо, вранці 30 квітня скоїв самогубство військовослужбовець. Попередньою причиною самогубства стало нерозділене кохання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: