У Росії пролунав вибух на оборонному заводі, є жертви

Читать на русском
Під Нижнім Новгородом у результаті вибуху виникла пожежа на площі близько сотні квадратних метрів, зараз її намагаються локалізувати і загасити.

У російській Нижньогородській області в Дзержинську на оборонному заводі імені Свердлова з виробництва вибухівки та боєприпасів стався вибух.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс».

Агентство з посиланням на джерело повідомляє, що загинули три людини, ще три людини постраждали.

РІА «Новости» з посиланням на джерело повідомляє про загибель двох осіб. За даними агентства, вибух стався в цеху із виробництва вибухової речовини амоналу. В результаті вибуху виникла пожежа на площі близько сотні квадратних метрів, зараз її намагаються локалізувати й загасити.

Своєю чергою телеграм-канал Mash повідомляє, що все сталося під час знищення боєприпасів у цеху з утилізації мін. За його даними, три людини загинули, ще четверо – поранені, а одна особа зникла безвісти.

Офіційно на заводі Свердлова вибух назвали «хлопком» і уточнили, що це сталося в будівлі з утилізації мін.

«31 серпня на території заводу імені Я. М. Свердлова стався хлопок у будівлі утилізації мін. Будівля оточена. Проводиться проливання території та будівлі пожежною охороною. Про розвиток подій будемо інформувати додатково», – йдеться в повідомленні на сайті заводу.

Завод імені Свердлова – один із найбільших у боєприпасній галузі Росії, який випускає широкий спектр промислових вибухових матеріалів, шашок-детонаторів, кумулятивних зарядів для дроблення негабаритів у гірничорудній промисловості, перфораційних зарядів для нафтогазової галузі.

Раніше в Солсбері прогримів вибух на військовому заводі.

Також нагадаємо, що в США в штаті Пенсільванія стався вибух на військовому складі, де зберігаються ракети та амуніція, внаслідок чого постраждали щонайменше чотири особи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: