Прикордонники затримали злочинця, який втік із колонії

Читать на русском
Зараз чоловік притягнутий до адміністративної відповідальності за спробу порушення державного кордону і переданий працівникам Національної поліції в Житомирській області.

Прикордонники Житомирського загону затримали біля кордону з Білоруссю злочинця, який втік із виправної колонії.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, передає «Слово і Діло».

Так, під час несення служби прикордонним нарядом від відділу «Овруч» була виявивлена особа без документів, яка в обхід пункту пропуску намагалася порушити державний кордон із сусідньою Білоруссю. Відсутність документів чоловік пояснив їх втратою, а рух у напрямку держкордону – бажанням потрапити на територію Російської Федерації.

Під час подальшого з'ясування обставин і проведення оперативними працівниками Північного регіонального управління перевірочних заходів було встановлено, що затримана особа є громадянином України, жителем Жмеринки й перебуває у всеукраїнському розшуку.

«Розшукували зловмисника правоохоронні органи із початку серпня поточного року за втечу з виправної колонії, де він перебував за вчинення розбою та був засуджений до 4 років позбавлення волі», – відзначили прикордонники.

Зараз чоловік притягнутий до адміністративної відповідальності за спробу порушення державного кордону й переданий працівникам Національної поліції в Житомирській області.

Раніше стало відомо, що прикордонники зняли з поїзда російського дипломата.

Також нагадаємо, 18 серпня російські прикордонники побили українця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: