Прикордонники зняли з поїзда російського дипломата

Читать на русском
У четвер, 30 серпня, українські прикордонники зняли з поїзда російського дипломата, якому був заборонений в'їзд до країни до 2023 року.

У четвер, 30 серпня, українські прикордонники зняли з поїзда російського дипломата, якому був заборонений в'їзд до країни до 2023 року.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі, пише «Слово і Діло».

Як зазначається, йдеться про другого секретаря генерального консульства Росії в Харкові, однак його ім'я не уточнюється. Він намагався в'їхати в Україну потягом із Москви, проте був знятий з рейсу на пункті пропуску «Харків-пасажирський».

«Громадянина не пропустили на територію нашої країни й повернули до Російської Федерації», – додали в ДПСУ.

Також нагадаємо, що на адміністративному кордоні окупованого Росією Криму російські силовики затримали громадянку України, звинувативши її в наявності підробленого українського закордонного паспорта.

Раніше стало відомо, в Словаччині затримали українців, які переправляли нелегалів на дельтаплані. Словацькі правоохоронці виявили двомісний дельтаплан, який летів із Закарпаття й приземлився в Словаччині. Спецоперація із затримання пройшла 22 серпня в районі словацького прикордонного села Грань, що поблизу міста Требишів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: