«Київпастранс» має намір підвищити вартість проїзду

Читать на русском
Комунальне підприємство Київпастранс має намір підвищити тарифи на проїзд у наземному комунальному транспорті Києва до 8 гривень із 15 липня 2018 року.

Комунальне підприємство «Київпастранс» має намір підвищити тарифи на проїзд у наземному комунальному транспорті Києва до 8 гривень із 15 липня 2018 року.

Про це йдеться у фінансовому плані КП на 2018 рік, затвердженому Київською міською державною адміністрацією 23 квітня, текст якого мають у своєму розпорядженні «Українські новини», передає «Слово і Діло».

При плануванні доходів від перевезення пасажирів на січень-липень 2018 року враховувалися встановлені тарифи на перевезення пасажирів трамваєм, тролейбусом, автобусом, фунікулером і міською електричкою на рівні 4 і 5 гривень відповідно. При цьому з 15 липня прогнозується підвищення тарифу до 8 гривень на всіх видах транспорту.

Крім того, при формуванні доходів на перевезення пасажирів в режимі таксомоторного руху також заплановане підвищення тарифів до 8 гривень.

У результаті «Київпастранс» прогнозує отримання 1 117,4 млн грн доходів від перевезення пасажирів за підсумками 2018 року, що на 59,1% більше, ніж у планах на 2017 рік, і на 53,7% більше за фактичні показники за 2017 рік.

Підвищення тарифів проходить після громадських обговорень проекту рішення, яке буде розроблене КМДА.

Раніше чиновника «Київпастрансу» спіймали на хабарі.

Також стало відомо, скільки витратить «Київпастранс» на закупівлю проїзних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: