Чиновника «Київпастрансу» спіймали на хабарі

Читать на русском
Підозрюваний вимагав 165 тисяч гривень за вжиття заходів щодо повернення комерційній структурі майна і виконання власних боргових зобов'язань.

У вівторок, 20 березня, співробітники столичної прокуратури і поліції затримали керівника одного зі структурних підрозділів «Київпастрансу», який вимагав та отримав від представника приватного підприємства хабар у сумі 165 тисяч грн.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва, пише «Слово і Діло».

НАБУ перевіряє продаж автівки головою райсуду, якого затримали за хабарВ Антикорупційному бюро вважають, що затриманий голова райсуду міг недостовірно вказати суму, отриману за продаж авто.

Відзначається, що гроші чиновник вимагав за вжиття заходів щодо повернення комерційній структурі майна і виконання власних боргових зобов'язань.

Керівника затримали на його робочому місці безпосередньо «під час перерахування обумовленої суми коштів».

Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину за статтею про прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою і клопотання про обрання запобіжного заходу.

Підозрюваному загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Раніше в Дніпропетровській області воєнком вимагав хабаря від колишнього учасника АТО.

Як повідомлялося, в Борисполі за хабар затримали двох митників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: