Пункт пропуску «Новотроїцьке» знову запрацював

Читать на русском
КПВВ закривали на два дні через пожежу на полях поблизу КРП Березове 1 і КРП Березове 2, через що почали вибухати боєприпаси.

Пункт пропуску «Новотроїцьке» в Донбасі з 6:00 ранку п'ятниці 31 серпня відновив роботу.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу ООС в Facebook, пише «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє збільшити кількість контрольних пунктів в'їзду-виїзду на лінії розмежуванняСказано 15 березня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

КПВВ закривали на два дні через пожежу на полях поблизу КРП «Березове 1» і КРП «Березове 2», через що почали вибухати боєприпаси. На даний момент спільними діями ДСНС, пожежних розрахунків підрозділів ЗС України та прикордонників зі складу Об'єднаних сил пожежу загасили повністю.

«У зв'язку з поліпшенням ситуації безпеки в районі КПВВ «Новотроїцьке» командувачем Об'єднаних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим прийнято рішення про відкриття КПВВ «Новотроїцьке» з 06:00 сьогодні, 31 серпня 2018 року», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 29 серпня на Донбасі КПВВ «Новотроїцьке» закривали через пожежу. Там не припиняла горіти суха трава та здетонували боєприпаси, тому за рішенням командувача Об'єднаними силами продовжено режим «Червоний».

Відзначимо, що режим «Червоний» передбачає тимчасову заборону на перебування осіб. Пропуск громадян і посадових осіб здійснюється за наявності встановленого Командувачем об'єднаними силами (командиром ОТГ) пропуску. Рух транспортних засобів і пішоходів на вулицях і дорогах обмежений. Транспортні засоби та громадяни на окремі ділянки місцевості та об'єкти не допускаються.

Також нагадаємо, що змінилися правила перевезення дітей на тимчасово окуповану територію України на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: