Терористи «луплять» з важкого озброєння по околицях Новотроїцького

Читать на русском
Околиці поблизу Маріуполя потрапили під ворожий артилерійський обстріл у понеділок, 10 квітня.

Околиці поблизу Маріуполя потрапили під ворожий артилерійський обстріл у понеділок, 10 квітня.

Поблизу Маріуполя позиції українських військових в районі населеного пункту Новотроїцьке бойовики обстріляли з 120-ти і 82-х міліметрових мінометів, озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Кілька мін потрапили в житловий район населеного пункту, пошкоджені будинки та інфраструктура селища. За попередньою інформацією, втрат серед місцевих жителів немає», - повідомив штаб на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Карта АТО: ситуація на сході України на 10 квітняСитуація на сході країни за станом на 00:00 10 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Як повідомлялося, російсько-терористичні війська з початку доби обстріляли українські позиції вже 28 разів, на всіх напрямках бойовики використовують міномети, двоє українських бійців поранені.

Нагадаємо, за минулу добу серед солдатів Збройних сил України загиблих немає, двоє бійців отримали поранення: один внаслідок обстрілів бойовиками шахти Бутівка, другий підірвався на вибуховому пристрої під Авдіївкою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: