У Донецькій області тимчасово закрили десять шкіл

Читать на русском
Куць зазначив, що відкриються чотири капітально відремонтовані опорні школи – у Вугледарі, Добропіллі, Костянтинівці та Маріуполі.

У Донецькій області 10 шкіл призупинили роботу через близькість до зони бойових дій.

Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць у Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 30 серпняСитуація на сході країни станом на 30 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Через наближення до зони бойових дій призупинена робота 10 закладів загальної середньої освіти: три – у Волноваському районі, по два – в Авдіївці, Мар'їнському, Ясинуватському районах, а також Мар'їнська школа-інтернат обласної комунальної власності», – заявив Куць.

Водночас Куць зазначив, що відкриються чотири капітально відремонтовані опорні школи: у Вугледарі, Добропіллі, Костянтинівці та Маріуполі.

Таким чином, в області функціонуватимуть уже 16 реконструйованих опорних закладів (12 були відкриті протягом 2017-2018 років). Ще 12 – у роботі, з них на завершальній стадії – Краматорська гімназія, Іванопільська та Мангушськашколи.

Нагадаємо, в середу, 29 серпня, нове перемир'я на Донбасі набуло чинності. Воно пов'язане з початком навчального року. Бойові дії мають бути зупинені вздовж усієї лінії розмежування.

Також стало відомо, скільки людей на Донбасі значиться в списках зниклих безвісти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: