Обшуки в «Борисполі»: що шукають силовики вже другий день

Читать на русском
Київська прокуратура другий день проводить обшуки в кабінетах співробітників відділу тендерних закупівель і матеріально-технічного забезпечення аеро

Київська прокуратура другий день проводить обшуки в кабінетах працівників відділу тендерних закупівель і матеріально-технічного забезпечення аеропорту «Бориспіль».

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 30 серпня, повідомила прес-служба аеропорту.

У «Борисполі» затримали пособника бойовиківУ міжнародному аеропорту Бориспіль оперативники СБУ затримали пособника терористів так званої ДНР.

«Станом на 10:30 обшуки на робочих місцях у виробничому приміщенні, в якому розміщені кабінети працівників відділу тендерних закупівель і матеріально-технічного забезпечення, тривають», – ідеться в повідомленні.

В аеропорту зазначили, що обшуки пов'язані з учорашнім затриманням на отриманні хабара двох працівників аеропорту, які за відкати впливали на проведення тендерів. Наразі працівників відсторонили від виконання службових обов'язків.

«Мною підписаний наказ про відсторонення всіх працівників відділу від виконання службових обов'язків на час проведення слідчих дій. Окрім того, ми створили робочу комісію для аналізу реєстру договорів і закупівель, актів виконаних робіт, проведених платежів. На час роботи комісії всі платежі будуть тимчасово припинені», – повідомив директор аеропорту Павло Рябікін.

Адміністрація «Борисполя» заявила, що сприяє правоохоронним органам, проте водночас розраховує, що проведення слідчих дій не має впливати на життєдіяльність аеропорту.

Згідно з інформацією на сайті аеропорту, істотних затримань рейсів чи зміни графіка немає. Згідно з онлайн-табло, затримуються три рейси МАУ майже на одну годину кожен.

Нагадаємо, в липні аеропорт «Київ» заявив, що обшуки НАБУ призвели до аварії літака компанії BRAVO, який під час посадки викотився за межі злітно-посадкової смуги. У бюро заявили, що їхні дії не впливали на роботу аеропорту.

Раніше на хабарі були затримані працівники аеропорту «Бориспіль».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: