До «Борисполя» повернувся найбільший швейцарський перевізник

Читать на русском
До міжнародного аеропорту Бориспіль після майже чотирирічної перерви повернулася авіакомпанія Swiss International Airlines, відновивши польоти з Цюриха.

До міжнародного аеропорту «Бориспіль» після майже чотирирічної перерви повернулася авіакомпанія Swiss International Airlines, відновивши польоти з Цюриха.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив генеральний директор Swiss в Україні Рене Койнзак на прес-конференції в Києві в понеділок, 26 березня, передає «Інтерфакс-Україна».

За словами Койнзака, партнерство з авіакомпанією Swiss надасть можливість українцям подорожувати до Швейцарії чотири рази на тиждень – у понеділок, середу, п'ятницю та неділю.

Раніше зазначалося, що авіакомпанії, які належать до Lufthansa Group, мають намір під час літньої навігації 2018 року збільшити кількість рейсів до Києва.

Авіакомпанія Lufthansa запропонує шість додаткових рейсів на тиждень із Франкфурта до Києва з 25 березня 2018 року, а авіакомпанія Swiss повернеться до роботи на українському маршруті й виконуватиме чотири рейси на тиждень до Цюриха з 26 березня 2018 року. Збільшуючи кількість рейсів із Франкфурта з 14 до 20 на тиждень, Lufthansa додатково надаватиме шість тижневих рейсів щодня, крім суботи, літаками серії Airbus-320, запропонувавши своїм пасажирам місця бізнес- та економ-класу.

Нова чеська авіакомпанія планує літати в УкраїнуНова чеська авіакомпанія Blue Air Moravia найближчим часом може почати продажі квитків на цілорічні рейси з Брно до Львова, Барселону, Брюссель, Рим і Мілан.

Компанія Swiss виконуватиме чотири рейси на тиждень на літаках А320, запропонувавши місця бізнес- та економ-класу.

Як стало відомо раніше, іспанська авіакомпанія Vueling і катарська Qatar Airways можуть незабаром зайти до міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Міжнародний аеропорт «Чернівці» почав переговори з румунською низькобюджетною авіакомпанією Blue Air.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: