У Черкасах напали на місцевого депутата

Читать на русском
У Черкаській області запровадили оперативний план Перехоплення. Проводяться розшукові заходи для затримання нападників.

У ніч на середу, 29 серпня, в Черкасах невідомі напали й пограбували депутата Черкаської міської ради, директора КП «Черкаситеплокомуненерго» Павла Карася.

Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко повідомив, що п'ятеро невідомих у масках увірвалися до приміщення депутата, побили його й забрали транспортні засоби, пише «Слово і Діло».

За його словами, під час нападу на адресу депутата лунали погрози через «принципову позицію Павла Карася як у міській раді, так і на своїй посаді з висвітлення інформації про розкрадання бюджетних коштів і тіньових схем, які в останні роки панували на стратегічному підприємстві».

Як повідомили в місцевій поліції, за фактом нападу відкрите кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 1 ст. 262 (викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або радіоактивних матеріалів, або заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

У Черкаській області запровадии оперативний план «Перехоплення». Проводяться розшукові заходи для затримання нападників.

Раніше стало відомо, що ООН засудила напад на активістів в Україні.

Також нагадаємо, що 2 серпня в Сумах знайшли застреленим чиновника міськради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: