Винуватця смертельної ДТП у Харкові звільнили в залі суду

Читать на русском
Винуватець смертельного ДТП одразу ж був звільнений із зали суду. Постраждала сторона, яка була присутня при винесенні рішення, не заперечувала.

У вівторок, 28 серпня, колегія суддів Апеляційного суду Харківської області ухвалила рішення звільнити водія Toyota Cаmry Тиграна Єнгибаряна, який на пішохідному переході в Харкові на смерть збив 17-річного хлопця.

За інформацією прес-секретар Апеляційного суду Євгена Бондаренка, суд задовольнив апеляційну скаргу адвокатів та обвинуваченого, змінивши реальний термін на умовний, передає «Слово і Діло».

«Вирок районного суду змінено відповідно до статті 75 КК України. Єнгибарян звільнений від відбування основного терміну покарання з випробуванням», – сказала вона.

Для Єнгибаряна був встановлений випробувальний термін три роки, протягом якого він має прибувати для реєстрації, повідомляти про зміну місця проживання або навчання в органи пробації, не виїжджати за межі України без узгодження.

Винуватець смертельного ДТП одразу ж був звільнений із зали суду. Постраждала сторона, яка була присутня при винесенні рішення, не заперечувала. Вирок набув чинності. До терміну зарахують попереднє ув'язнення з 16 січня до 28 серпня 2018 року.

Нагадаємо, що 16 січня 2018 року в Харкові 18-річний Тигран Єнгибарян на автомобілі Toyota Cаmry збив на пішохідному переході на Салтівському шосе в Харкові 17-річного хлопця, в результаті чого той помер.

Раніше в Києві перекинувся інкасаторський фургон, одна особа постраждала.

Також нагадаємо, що колона одеської Нацгвардії потрапила в ДТП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: