Розенко зробив заяву щодо ціни на газ для отримувачів субсидій

Читать на русском
Імовірний перерахунок ціни на газ на отримувачах субсидій ніяк не позначиться, адже вони платять і платитимуть фіксовану суму.

Підвищення цін на газ для населення не вплине на розмір платежів за комунальні послуги для отримувачів субсидій.

Як пише «Слово і Діло», в цьому запевнив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко, повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів.

Соцзабезпечення та охорона здоров'я: які теми хвилюють РозенкаПавло Розенко за чотири роки перебування в уряді дав понад 70 обіцянок, але зміг виконати менш ніж половину.

«Імовірний перерахунок ціни на газ на отримувачах субсидій ніяк не позначиться, адже вони платять і платитимуть фіксовану суму. Люди, які відчуватимуть, що вони не в змозі самостійно повністю сплачувати за житлово-комунальні послуги або газ, мають звернутися до управління соцзахисту й оформити субсидію», – заявив Розенко.

Він також додав, що рішення про підвищення цін на газ ухвалять після коригування системи субсидій. Зокрема, в Мінсоцполітики планують найближчим часом відкоригувати систему надання субсидій населенню й виправити ті проблеми, які турбують громадян.

Раніше повідомлялося, що українцям без лічильників газу скасували субсидії.

Незабаром у Кабміні запевнили, що не скасовували субсидії споживачам без лічильників газу, а зняли це питання з розгляду на засіданні 22 серпня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: