Супрун розповіла про користь вживання води

Читать на русском
Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун поділилася з українцями інформацією про користь вживання води.

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун поділилася з українцями інформацією про користь вживання води.

Наскільки добре ви знаєте поради Уляни Супрун?Ми зібрали найцікавіші поради в. о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун, яка розвінчує міфи про способи лікування різних хвороб, та пропонуємо вам перевірити свої знання.

Зробила вона це на своїй сторінці в Facebook, як стверджує, напередодні Світового тижня води, передає «Слово і Діло». Перш за все, підкреслила Супрун, вода необхідна для життя.

«Вона переносить поживні речовини, виводить із тіла продукти обміну і змащує суглоби. Зневоднення відчувається як сухість у роті, а також втома, зниження уваги і пам'яті, навіть запаморочення і слабкий головний біль. Достатнє вживання води щодня допомагає подолати хронічну втому, стрес, поліпшує роботу мозку і всього організму», - заявила в.о. міністра.

Супрун нагадала - без води людина не зможе існувати, але понад два мільярди жителів Землі не мають доступу до питної води.

«Маючи вдосталь води ми іноді забуваємо про її величезне значення. Пам'ятайте, що вода - це життя! Не витрачайте воду, але не забувайте пити. Немає єдиної норми пиття води на день, адже наша потреба в гідрації залежить від температури і вологості навколо, активності, фізичного стану та їжі, яку ми споживаємо», - написала Супрун.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: