У Києві п'яний водій намагався дати патрульним хабар

Читать на русском
Патрульні негайно його затримали і викликали слідчо-оперативну групу для фіксації факту пропозиції неправомірної вигоди.

У Києві затримали п'яного водія, який намагався дати хабар патрульним поліцейським.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції України в Facebook, пише «Слово і Діло».

Згідно із інформацією правоохоронців, нетверезого водія затримали на перетині Мінського проспекту та Кільцевої дороги близько 3 години ночі сьогодні, 25 серпня, співробітники Державної служби охорони. Вони повідомили, що водій рухався на великій швидкості, небезпечно маневрував і проїхав на червоний сигнал світлофора.

Прибулі на виклик патрульні відзначили у водія ознаки алкогольного сп'яніння - нечітку мову, тремтіння пальців рук і запах алкоголю. Від пропозиції пройти тест на наявність алкоголю в крові на місці або в медичному закладі він відмовився і замість цього спробував дати хабар для того, щоб уникнути покарання. Спочатку намагався дати гроші інспекторові в руки, потім - засунути в кишеню. Після того, як правоохоронці попередили його про кримінальну відповідальність за пропозицію хабара і почали складати адмінматеріали про порушення, чоловік заліз до службової машини і поклав 100 доларів США та 110 гривень в підсклянник.

Патрульні негайно його затримали і викликали слідчо-оперативну групу для фіксації факту пропозиції неправомірної вигоди.

На даний момент на порушника складено адмінматеріали за ст. 130 КУпАП - водіння в стані сп'яніння. Справу передано слідчим.

Також нагадаємо, що через ДТП поліція збільшить кількість патрулів на дорогах.

Раніше у Львові патрульні наїхали на пішохода.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: