Через ДТП поліція збільшить кількість патрулів на дорогах

Читать на русском
Поліція додатково залучить ще 54 екіпажі патрульної поліції для кращого контролю на дорогах.

Поліція додатково залучить ще 54 екіпажі патрульної поліції для кращого контролю на дорогах.

Про це заявив 25 липня перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін під час наради силовиків, повідомляє прес-служба поліції, пише «Слово і Діло».

Серія смертельних ДТП в Україні. Як зупинити беззаконня на дорогах24 липня в результаті зіткнення двох автомобілів одна людина загинула, троє – у важкому стані. Цього ж дня в Києві позашляховик Hummer H2 на смерть збив 10-річну дівчинку на переході. Що робити, щоб навести лад на дорогах України, міркували експерти.

«Додатково будуть залучені 54 екіпажі управління патрульної поліції та 114 груп», – сказав він.

За його словами, загалом до патрулювання на автошляхах щодоби залучають 540 екіпажів поліції.

З 20 липня в Україні сталося кілька резонансних ДТП. Зокрема, 20 липня за участю маршрутних таксі у Житомирській та Миколаївській областях сталися дві масштабні автомобільні аварії. На Житомирщині загинули 10 людей, на Миколаївщині – 5, 22 особи були травмовані.

24 липня в Києві біля станції метро «Дорогожичі» зіткнулися два автомобілі й збили чотирьох пішоходів, один із них загинув.

Також пізно ввечері 24 липня на бульварі Лесі Українки в Києві 23-річний водій позашляховика на пішохідному переході збив на смерть 10-річну дитину й намагався втекти з місця події.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: