Поліція запустила велопатрулі у Львові

Читать на русском
Після навчального курсу та за матеріальної підтримки меценатів у Львові презентували патрульних на велосипедах.

Після навчального курсу та за матеріальної підтримки меценатів у Львові презентували патрульних на велосипедах.

Про це пише «Слово і Діло».

На роботу вони вийдуть з початком робочого тижня, 21 травня. А днем раніше, 20 травня, велопатрульні долучилися до загальноміського флешмобу Велодень. Цього дня у місті фанати велобайків подолали дистанцію 20 км.

«Загалом, зараз у нас 10 інспекторів, які патрулюватимуть місто на двоколісних. Щодня виїжджатимуть два екіпажі, відтак ми ретельніше зможемо забезпечувати спокій у парках і скверах. Швидше долати дистанції», – цитує керівника патрульної поліції області Романа Пилипенка прес-служба області.

Устаткування, форму та екіпірування для правоохоронців забезпечила Консультативна місія Європейського Союзу (КМЄС). Наприкінці минулого року ця ж структура передала львівським патрульним велосипеди, комплекти уніформи та інше обладнання вартістю понад 380 тисяч гривень (12 000 євро).

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко запевнив, що незабаром вулиці столиці поліція патрулюватиме на велосипедахСказано 28 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Нагадаємо, велопатрулі у Львові працюватимуть в парках і на дорогах. Раніше керівництво місцевої патрульної поліції заявляло, що у місті є багато велодоріжок, тому проблем з курсуванням таких патрулів виникати не повинно.

Раніше поліцейський велопатруль почав роботу в Одесі.

Також повідомлялося про появу туристичної поліції в трьох українських містах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: