У Києві займуться реконструкцією мосту Патона

Читать на русском
Київська міська державна адміністрація проведе роботи з реконструкції мосту Патона спільно з Інститутом електрозварювання ім. Є.О. Патона.

Київська міська державна адміністрація проведе роботи з реконструкції мосту Патона спільно з Інститутом електрозварювання ім. Є.О. Патона.

Про це повідомляє прес-служба адміністрації, пише «Слово і Діло».

У КМДА відзначають, що міст Патона потребує капітального ремонту. За час тривалої експлуатації на металоконструкціях і металевих поперечних балках відбуваються незворотні процеси корозійних пошкоджень.

Щоб своєчасно і комплексно виконати ремонт одного із ключових мостів столиці, київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження КМДА «Про перерозподіл видатків бюджету міста Києва, передбачених Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради на 2018 рік».

«Цей документ передбачає виділення 4 мільйонів гривень на проведення чергового спеціального комплексного обстеження конструкції моста Є.О. Патона, за результатами якого буде визначено обсяг необхідних робіт і розроблятиметься проект майбутньої реконструкції», - зазначено в повідомленні.

Роботи щодо реконструкції будуть здійснювати спільно з Інститутом електрозварювання ім. Є. О. Патона.

Як повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов, профільний Департамент і замовник виконання робіт щодо реконструкції КК «Київавтодор» будуть враховувати всі рекомендації та напрацювання, а також консультації з фахівцями Інституту ім. Є. О. Патона на всіх етапах проектування і виконання будівельних робіт.

Проект почнуть розробляти вже цього року.

Також нагадаємо, що в Києві почали розбирати Шулявський міст.

Раніше стало відомо, що в Києві майже на місяць обмежать проїзд по Південному мосту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: