Оголосили конкурс на управителя двома ТЕЦ Дубневичів

Читать на русском
Нацагентство з розшуку та менеджементу активів оголосило конкурс на керівника двома заарештованими ТЕЦ.

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, оголосило конкурс на управителя Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ, які належать народним депутатам Ярославу та Богдану Дубневич.

Про це йдеться в заяві прес-служби АРМА, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, суд наклав арешт і передав в управління АРМА Новороздільську та Новояворівську ТЕЦ. Зазначені теплоелектроцентралі, за версією НАБУ, були задіяні в корупційній схемі із розкрадання понад 300 мільйонів кубометрів природного газу НАК «Нафтогаз України» на загальну суму понад 1,4 мільярда гривень. Для перешкоджання продовженню реалізації схеми було ухвалене рішення про арешт майна й передачу його в управління АРМА. Суд клопотання задовольнив.

«Національне агентство запрошує потенційних управителів взяти участь у відборі осіб, які можуть надавати послуги управління арештованими активами у складі єдиних майнових комплексів, що належать ТОВ «Енергія-Новий Розділ» і ТОВ НВП «Енергія-Новояворівськ» (Новороздільська і Новояворівська ТЕЦ – ред.), та передані Національному агентству для здійснення заходів з управління ними на підставі ухвал Солом'янського районного суду міста Києва», – йдеться в повідомленні.

Більш детальну інформацію щодо участі в конкурсі та необхідних документів читайте на сайті Нацагентства.

Нагадаємо, суд наклав арешт на дві ТЕЦ братів Дубневичів.

Пізніше очільник АРМА розповів про передачу в управління цих двох ТЕЦ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: