Порошенко повідомив подробиці бою на Бахмутській трасі

Читать на русском
Унаслідок п'ятигодинного бою на Бахмутській трасі в районі населеного пункту Кримське були знищені вісім бойовиків, ще 11 були поранені.

Внаслідок п'ятигодинного бою на Бахмутській трасі в районі населеного пункту Кримське були знищені вісім бойовиків, ще 11 були поранені.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в доповіді командувача Об'єднаними силами Сергія Наєва президенту Петру Порошенку, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Літо на Донбасі: в ОБСЄ розповіли про обстрілиЛіто 2018 року на південно-сході України стало найспокійнішим на Донбасі з 2014 року. В ОБСЄ відзвітували про обстріли.

Порошенко зазначив, що сьогоднішнє зіткнення з ворогом ще раз підтверджує два факти: «перше – росіяни підсупно, порушуючи перемир'я, Мінські угоди, намагаються атакувати позиції наших військ, але (друге) наша армія й наші Збройні сили вже інші».

Раніше повідомлялося, що вранці біля Кримського бойовики спробували захопити один з українських наглядових постів уздовж Бахмутської траси. Під прикриттям артилерії й мінометного вогню терористи наблизилися до передових позицій однієї з механізованих бригад у районі Кримського. Під час п'ятигодинного бою загинули п'ятеро українських військових, ще семеро були поранені.

Нагадаємо, за минулу добу, 22 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі сепаратисти 24 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, один військовослужбовець загинув, один поранений.

Перед цим повідомлялося, що біля Золотого-4 сепаратисти йшли в атаку, є жертви.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: